Кафедра іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій

Cеместрове навчання в Люблянській школі бізнесу (Словенія)

У рамках проєкту Еразмус+ КА 171 чотири студентки спеціальності 🟢“Бізнес-комунікації та переклад” Паранич Олена, Дубова Софія, Казмірчук Христина, Мазуренко Вікторія взяли участь у семестровому навчанні в Люблянській школі бізнесу (Словенія).
Впродовж цього періоду вони отримали неймовірний досвід навчання закордоном.
«Ці три місяці ми навчались, спілкувались, працювали над спільними проєктами із студентами з Грузії, Албанії, Сербії, Нідерландів, Боснії і Герцеговини. Така можливість підвищила рівень культурної обізнаності, для усвідомлення важливості міжкультурного діалогу і взаєморозуміння.
Також ми взяли участь в міжнародному тижні Bootcamp, це супер насичена подія, де була можливість створити власний стартап і комунікувати із студентами з Нідерландів та інших країн.
У школі завжди проводились цікаві лекції з гостьовими лекторами, що є чудовою можливістю, адже вони приїжджають з різних країн та діляться досвідом. Це дозволило отримати корисні навички і знання з різних галузей. Завдяки цій програмі, ми отримали безцінний досвід, який допоможе нам досягти успіху в майбутній кар‘єрі.
Такий вид академічної мобільності окрім навчання, ще дарує безліч позитивних емоцій. Можливість подорожувати Європою та досліджувати різні культури. Життя в Любляні спокійне та водночас насичене гарними культурними та природними пам’ятками. Також спілкування з іноземцями, та можливість поширювати актуальну інформацію про Україну є чудовим прикладом міжкультурної комунікації. Загалом ці 3 місяці навчання за програмою Erasmus+ в Словенії, були неповторні, це відкрило для нас безліч можливостей, та бажання ставати тільки кращими!»